Chvilka už jen zbývá do rána
zase vstávat musím, propána!
To by se to, lidi, spalo
však vždycky to tak nebývalo
Chvilka už jen zbývá do rána
zase vstávat musím, propána!
To by se to, lidi, spalo
však vždycky to tak nebývalo
Divoké aprílové počasí
naše kroky ke skále provází.
Ke skále s nápisem Barrande.
Tak se toulám v červnu lesem,
tu zastavím se nad pařezem.
Dnes vám přinášíme několik užitečných rad do kuchyně z babiččina kapsáře. Věříme, že se vám budou hodit, protože naše babičky byly moudré a všechny tyto věci si samy vyzkoušely.
Palačinky zná asi každý z nás, jsou oblíbené mezi dospělými i dětmi. Dnes si tedy uděláme zapékané palačinky, které můžeme jíst jak nasladko, tak i naslano.
Tak přišlo září...
Podzim se pomalu vkrádá do kraje,
s listím na stromech rád si zas pohraje.
Těstoviny se dají dělat na tisíc způsobů. Proč se tyto těstoviny jmenují zamilované, zjistíte, až si je zkusíte uvařit. My jsme si je hned zamilovali. :-)