Připravte se na hudební zážitek, na který budete vzpomínat!

V pražském Top Hotelu se 7. června 2024 od 20.00 hodin uskuteční koncert Petra Kocmana s názvem „Mr. Country a hosté“. Fanoušci se mohou těšit na výběr toho nejlepšího z jeho bohatého repertoáru, včetně hitů jako jsou Crazy man, Já to nejsem, Růže z Jericha, Mříží vlasů tvých, Láska je past, Home a mnoho dalších. Kromě oblíbených skladeb zazní i písně z nového alba Mr. Country, a některé z nich budou naživo představeny vůbec poprvé!

Koncert zpříjemní nejen doprovodná kapela PK Band, dlouholetých společníků Petra Kocmana, ale také vystoupení speciálních hostů. Mezi nimi bude stát na pódiu vynikající bluegrassová kapela Monogram, která společně s Petrem oblékne jeho písně do netradičního hudebního hávu, dodávající skladbám nový rozměr. Očekávat můžete také jedinečné duety, včetně emocemi nabité písně Nelámej nade mnou hůl, kterou Petr zazpívá s úchvatnou Denisou Markovou. Fanoušci se navíc mohou těšit na hity legendárního Bohouše Josefa ze skupiny Burma Jones, včetně slavné Samby v kapkách deště. Chybět nebude také bohaté občerstvení, které si mohou hosté dopřávat nejen v průběhu koncertu, ale již před jeho začátkem, protože prostory budou otevřené již od 18.30.

„Jsem nadšený, že mohu svou hudbu sdílet se všemi v tak příjemném prostředí, jakým TOP HOTEL Praha bezesporu je. Koncert 'Mr. Country a hosté' bude unikátní nejen díky premiéře skladeb z mého nového alba, ale také díky vystoupení s vynikajícími muzikanty a mými dlouholetými přáteli” říká Petr Kocman.

Tento koncert slibuje být jedinečným spojením country a dalších hudebních žánrů, nabízí tedy ideální příležitost pro všechny příznivce kvalitní hudby strávit večer plný vynikajících výkonů a nezapomenutelných hudebních zážitků.

 

O umělci:

Petr Kocman je velmi respektovaným jménem na české country scéně, na které profesionálně působí od svých 9let, tedy již téměř 40 let. Je nejen zpěvák, ale i hudebník, skladatel a producent. Jeho písně jsou známé pro svou schopnost oslovit široké publikum a přinášet nové perspektivy do žánru country hudby.

Vstupenky: https://www.smsticket.cz/nakup/krok-1-mistenky/44140-petr-kocman-mr-country-a-hoste-kongresove-centrum-top-hotel-praha-praha  

Oficiální stránky www.mrcountry.cz 
Facebook: https://www.facebook.com/petrkocman.cz 
Instagram: https://www.instagram.com/petrkocmanofficial/  
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCNGY5uDgMkfIV6da2jhvwBQ