Padesátka s překážkami - Daniela VackováJe to tak, tato vzpomínka na Káťáky - jak je s oblibou nazývají o trochu mladší muzikanti, vznikala původně jako „lov vzpomínek ze života muzikantského“ k pětasedmdesátinám Františka Hackera, kapelníka K.T.O. Jenomže…

Jak jsem tak psala a psala, zjistila jsem, že do jakékoli oblasti jeho života zabrousím, je to spojené s K.T.O. Jeho rodiče navštěvovali trampské stolní společenství kamarádi táborových ohňů. Jméno si dali podle společenství kamarádi táborových ohňů. První koncerty byly pro společenství kamarádů táborových ohňů. Strýc Ludva byl jeden čas šerifem společenství kamarádů táborových ohňů.

A tak jsem to během času rozšířila o vzpomínky těch, kteří byli ochotni se podělit

Je príma kluci a žábo, že jste to tak pospolu vydrželi i když hrom bil a trakaře padaly, emoce tryskaly, slunce svítilo a dálky volaly. Za chvíli vstupujete do další padesátky. Kolik kapel se tohoto výročí vespolek dočká? Kolik kapel může říci:

„Hrálo nám to spolu, hraje a bude hrát!“

Dík za to, že vás stále baví muzicírovat.

Dana Vacková autorka

Knihu o legendární trampské a country kapele K.T.O. Padesátka s překážkami můžete objednat na dobírku u:

Ing. Vlastimil Motyčka
Vydavatelství MAC , spol. s r.o.
Na Spojce 968/7, 101 00 Praha 10
Telefon: +420 226 218 867, Mobil: +420 737 284 060

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Nebo osobní předávka při návštěvě Prahy
D. Vacková, Praha 10, mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.