Pavel Bobek – Kruhy: rozšířená edice 2CDRozšířená edice 2CD     Kruhy / Hejno padlých andělů
Jako vzpomínka na českou hudební legendu Pavla Bobka vychází jeho poslední album v rozšířeném 2CD vydání.

Album Kruhy bylo již třetím společným dílem Pavla Bobka a producenta Luboše Maliny. Pánové na něj zařadili coververze písní E. Claptona, G. Cladwella, M. Holllidaye, Ch. Cornella, K. Kristoffersona, W. Nelsona ad. Otextovali je ostřílení  V. Poštulka, R. Křesťan, M. Černý ad. Jeden texty napsal sám P. Bobek. Původní písně pro něj složili Luboš Malina a Jiří Mašek. Zpěváka doprovázela kapela sestávající z hudebníků z Druhé trávy doplněná o Stevea Walshe a několik hostů. Žánrově se zde prolnuly klasická country, pop, rock, jazz a folk.
Druhé album – Hejno padlých andělů natočil Pavel Bobek v roce 1995 v produkci Vladimíra Poštulky, který zároveň otextoval i několik písní.  Jako hosté se na něm podíleli i Yvonne Přenosilová, Lída Nopová a Robert Křesťan.

Dvojalbum vychází ve výpravném  digipacku.

„…Klasická americká country je postavena na vyprávění. Za každou písničkou je příběh nebo něčí osud. Přesně to bylo typické i pro Pavla Bobka. Také on miloval ve svých písních ukryté příběhy a snažil se zkušenost z takových příběhů zobecnit, najít v nich hluboké lidské poznání. Proto máme z Bobkových písní pocit pochopení a porozumění vší tíži, kterou táhneme světem na svých bedrech. Pomáhal nám, abychom ji unesli."    
ze sleevenote Josefa Vlčka k tomuto mimořádnému vydání

KRUHY
1.    Kruhy (Cycles), 2. Kanadská noc (Canadian Sunset), 3. Nocí dál (Traveling Light), 4. Sen potkáš za prvním rohem (Love Is Just Arround The Corner), 5. Výmluvný ďábel (The Silver Tongued Devil And I), 6. Začni (Touch Me), 7. Zas nemám kam jít (I´ve Got Nothing To Do), 8. Sním, stále s ním (Sweet Dreams), 9. San Miguel (San Miguel), 10. Sen se mu zdál, 11. Zlé chvíle jsou ty tam (It Comes And Goes), 12. Stará mříž (Rusty Cage), bonus - 13. Ještě jednou
           
HEJNO PADLÝCH ANDĚLŮ
1.    Amanda (Amanda), 2. Hejno padlých andělů (When the Fallen Angels Fly), 3. V putykách (Friends in Low Places), 4. Noční déšť jde Georgií (A Rainy Night in Georgia), 5. Patříš ke mně (You Belong to Me), 6. Cestou dlouhou (We´re Gonna Hold On), 7. Píseň o nás dvou (Hill Country Love Song), 8. Zmírám láskou (Love Hurts), 9. Odvykám (Valentine), 10. Musím se sám sobě smát (Funny How Time Slips Away), 11. V dálce hřmí (Thunder Rolls), 12. 1995

Zdroj, foto: Warner Music Czech Republic s.r.o.