Písnička 36. týdne v Country rádiu je Lady M od Jana Vytáska

Hudba a text: Jan Vytásek

 

Pražský pop rockový písničkář se objevil kdysi jako jeden z nejmladších účinkující v koncertní verzi muzikálu Vlasy, jako finalista top 10 v soutěžích Bohemia talent a Zlín talent 2001 .

V roce 2008 vydal za vlastní finance a ve vlastní produkci pop-rock-countryové českoanglické debutové autorské album “Lost And Found” – Ztracený a znovunalezený, (vydalo Good Day Records 2008), které získalo velmi pochvalné recenze. Oslovená česká media deska nezajímala. Dostala ale první recenzi paradoxně nejdříve v magazínu Music Nashville v USAIndies Islands USA, poté na Slovensku a nakonec i v Čechách. Cd podpořili a pokřtili Petr Janda a bývalý tajemník Freddieho Mercuryho Peter Freestone  (video zde) a přineslo především singly Shine Through The Night (rotace např. TV Óčko) a Přísahám (I Swear To You), které se dodnes nárazově objevují v playlistech nezávislých médií. Objevil se i jako předskokan skupiny Olympic a několika dalších. 

Kromě České republiky účinkoval doposud i v Polsku, Maďarsku, Švýcarsku, Německu a Anglii a dalších státech Evropy. V roce 2008 zastoupil laureáta Marka Ztraceného na koncertě pro radio Rzeszów a v polské cd kompilaci 4 kultury.

http://janvytasek.com/