Hledáme externí redaktory a autory povídek a básníInternetový magazín známého festivalu Porta – ePortýr hledá přispěvatele a externí redaktory do několika rubrik!
Chcete se podílet na obsahu internetového magazínu, který má blízko k folkové a country hudbě, ale i k příbuzným žánrům? Ozvěte se nám! Šance pro stálé i občasné přispěvatele, s amatérskými i profesionálními zkušenostmi.

Píšete básně a povídky? Pošlete je!
Posílat můžete pouze vlastní tvorbu poezie a povídek, které jsou hlavně zaměřeny na přírodu, hudbu, pobyt v přírodě, ale bereme i pohodové příspěvky s jinými tématy.
 
Jste hudebník, muzikant, zpěvák, pořadatel?
Informujte nás o svých akcích, nových CD, koncertech, festivalech atd. Rádi vám zdarma zveřejníme pozvánku. Posílejte vždy text + 1 foto.
 
Chcete se stát externím redaktorem?
Uvítáme nadšence, kteří budou připravovat profily osobností, rozhovory, recenze CD a knih. Posílat můžete i reportáže z vámi navštívených koncertů. Pochopitelně můžete posílat vaše zážitky z festivalu Porta a z oblastních kol Porty.
 
Jezdíte do přírody, trampujete, vandrujete, poznáváte krásné kouty přírody?
Posílejte nám informace z trampských osad, z dění okolo trampingu, z historie. Zájem máme také o tipy na výlet. Můžete nám přispět i zajímavým receptem do baštírny.
 
Pokud vás cokoliv zaujalo, ozvěte se nám! Bohužel, momentálně nejsou žádné příspěvky honorovány.
 
Těšíme se na Vaše příspěvky, můžete je posílat na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.