Soutěž23.2.2011 19:00 - ZÁŽITKY Z CEST - SKUPINA WOHNOUT

Společně s rádiem Samson pro vás budeme mít každý týden soutěž o volné vstupenky na zajímavé cestopisné přednášky se zajímavými hosty, stačí včas a správně odpovědět na soutěžní otázku. A každý čtvrtek pak moderátor rádia Samson vylosuje dva šťastlivce, kdy každý získá 1 volnou vstupenku.

Soutěž o 2x1 vstupenku - Cestovatelské středy v Národním muzeu 23.2.2011 od 19:00
soutěžní otázka: O jaké zemi budou vyprávět členové skupiny Wohnout JAN a MATĚJ HOMOLA 23.2.2011 od 19:00 na cestopisné besedě Cestovatelské středy v Národním muzeu?
nápověda: odpověď hledejte zde: www.livingstone.cz 

Své odpovědi zasílejte nejpozději do 16.2.2011 na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Do předmětu emailu, prosím, uveďte: SOUTĚŽ STŘEDY CESTOVATELŮ

Více informací o výhře:
Národní muzeum, CK LIVINGSTONE a Botanická zahrada Hlavního města Prahy spojily síly do zajímavého cyklu promítání a přednášek v atraktivním prostředí Národního muzea. Zajištěno je příjemné pohoštění - degustace exotických nápojů i pokrmů. Čang, kava, bram, raksí, rýžové víno, banánovice... Navíc stánek s knihami i exotikou! Už prohlídka zajímavé Nové budovy NM a impozantní výhled z ní stojí za návštěvu.

Cyklus přednášek STŘEDY CESTOVATELŮ probíhá každou středu od 19:00 až do 29.6.2011. Besedy o cestování moderuje Rudolf Švaříček, který si na STŘEDY CESTOVATELŮ pozval velmi zajímavé hosty: Dan Bárta, Jan a Matěj Homola ze skupiny Wohnout, Michal Horáček, Jaroslav Dušek, Lejla Abasová, Pavel Bém, Jaromír Marek, Miroslav Bobek, Jaroslav Pavlíček a další..