Finalisté festivalu Porta 2014 - CZ (Celé Znova)Kapela vznikla v roce 2002 jako rockové trio. Vydali jsme jednu desku - Bourat (2007) - a odehráli přes 150 vystoupení jako bigbít.

Mezi naše největší úspěchy patřilo vystoupení na Rock ForPeople ve velkém sále Pražské Lucerny, druhé místo v soutěži Hybaj na plac, finále soutěže Rock Nymburk, vystoupení v pořadu na živo Čro 1 Radiožunálu.

V roce 2013 jsme dostali nabídku hrát na akustickém festivalu Rozmarné Léto v Sadské a tak jsme realizovali to k čemu jsme dlouho neměli dost odvahy, opustit bigbít a udělat muziku jinou zajímavější, přidali jsme druhou akustickou kytaru a harmoniku a začali předělávat vhodné písničky z bigbítu do folkrocku a skládat úplně nové.

Tato varianta sklízí u lidí daleko větší ohlas než naše dlouholeté rockové snažení a hodně nás to baví.

Hrajeme ve složení :
kytara, zpěv  - Jiří Václavek
kytara, zpěv - Standa Makovec
baskytara, zpěv - Standa Potměšil
harmonika, zpěv - Klára Košvancová
bicí, bez zpěvu - Jiří Cinegr

Někdy když si nás pořadatel akce žádá jako Rockovou kapelu, pak hrajeme jako za stara ve třech, ale nejčastěji a nejradši používáme velkou akustickou formaci s tím, že hodláme časem pro efekt propašovat do muziky zpět trošku té elektrické kytary a propojit oba žánry, uvidíme.

Přihlášení do oblastního kola Porty byl trošku hec, nevěřili jsme, že bychom mohli uspět, ale podařilo se, čímž máme tak nějak splněno a v celostátním - děj se vůle boží :)

S pozdravem za kapelu CZ (Celé Znova) Jirka Václavek