Dětská lidová muzika z Řevnic se jmenuje Notičky a má už za sebou řadu úspěchů. Notičky vznikly v roce 1998, aby rozdávaly radost z muzicírování, zpívání lidových písniček i tančení.

Téměř šedesát členů dětí a mládeže od tří do 21 let navštěvuje čtyři složky: Malá muzika, Malé Notičky, Rytmika a Notičky. Primáškou souboru je studentka prestižní americké vysoké školy Curtis Institute of Music ve Filadelfii a vítězka mnoha mezinárodních houslových soutěží – Barbora Kolářová. Za zástupkyni má svou sestru Kristýnu Kolářovou, rovněž vynikající houslistku a studentku Konzervatoře Jaroslava Ježka.

V repertoáru souboru najdete především písně a tance hlavně ze středních a jihozápadních Čech a Chodska. Notičky vystupují v České televizi, na mnoha folklorních přehlídkách a účastní se řady mezinárodních festivalů (např. World-Fest v Missouri a Festival of Nations v Tennessee v USA). Nezapomínají ani na rodné městečko, kde pořádají mikulášský koncert s nadílkou, hudební ples, vánoční koncert, vystupují pro seniory i pro děti ze základních škol s programem výchovných koncertů. Na letošní Portě zapějí Notičky s Hradišťanem.

Diskografie:
Všechno je to boží dárek – lidová muzika Středních a Západních Čech i Chodska
Tuláček liška – pohádka na motivy knihy Václava Chaloupky a Diany Šeplavé. O hudební námět a úpravy písní se postaral Josef Fiala.
Veselá koleda – známé i méně známé koledy
Okolo Berounky – lidové písně z Čech a Chodska
Proč dudák dupá – vánoční hudební pohádka