Přípravy na 50. ročník Porty 2016, nejstaršího letního festivalu pod širým nebem, jsou v plném proudu. I letos jsme pro vás připravili zvýhodněnou cenu vstupenky na všechny festivalové dny s výraznou slevou. Vstupenky lze objednat v našem e-shopu.

Vstupenky můžete objednávat na adrese http://www.porta-festival.cz/predprodej-vstupenek. Vzhledem ke každoročnímu velkému zájmu o předprodej bude zvýhodněná zimní cena 549 Kč platit jen do 15. ledna 2016!!!

Finále festivalu se bude konat již po deváté v Lesním divadle v Řevnicích. Pro jubilejní ročník si dají v Lesním divadle dostaveníčko největší jména spjatá s její historií i současností. Během festivalových dní se představí semifinalisté a finalisté z oblastních kol a vítězové Port dávno i nedávno minulých. Dramaturgie představí skupiny a interprety, kteří zásadně ovlivnili vývoj nejen Porty, ale i formování „naší hudby“. Do Lesního divadla letos přijalo pozvání mnoho známých jmen, jako první ochutnávku můžeme jmenovat: ROBERT KŘESŤAN a DRUHÁ TRÁVA, SPIRITUÁL KVINTET, JAROSLAV SAMSON LENK, PAVEL ŽALMAN LOHONKA a WABI DANĚK. 

Jubilejní ročník proběhne ve dnech 24. - 26. června 2016 v Lesním divadle v Řevnicích. Program budeme postupně upřesňovat a o všem budete včas informováni.