Firma Fackelmann a Porta 2014Pořádání kulturních událostí, jakou Porta bezesporu je, je spojeno i s finančními otázkami. Vedení o.s.Porta, pořadatele finále Porty, každý rok významně počítá, jak do Lesního divadla dostat ty největší hvězdy “naší” hudby a zároveň připravit důstojné prostředí pro soutěžící, ale zároveň zachovat vstupné v rozumné výši.

K tomu letos poprvé a doufáme, že ne naposledy, přispěla společnost FACKELMANN ČR. s.r.o., jeden z největších výrobců a distributorů potřeb na vaření a pečení a koupelnového nábytku. V sortimentu firmy nechybí výrobky pro gastronomii jako otvíráky, zátky, menážky, mlýnky na pepř popř. sůl a teflonové formy na pečení značky ZENKER s licencí DuPont a značka Dr.OETKER. Dceřiné společnosti nalezneme již na všech kontinentech. Během svého pobytu na Portě si na zodpovězení několika zvídavých otázek udělala čas jednatelka společnosti pro Českou a Slovenskou republiku Ing. Bohumila Bračíková

Jaký sortiment vaše firma vyrábí a prodává Fackelmann s.r.o. Česká republika?
Společnost, kterou mám čest řídit, nabízí zákazníkům v České i Slovenské republice prakticky vše, co firma Fackelmann GmbH vyrábí a prodává téměř po celém světě. Samozřejmě se snažíme co nejvíce přiblížit specifickým zájmům českých a slovenských zákazníků.

Čím se snažíte, v době, kdy se dbá na lokální produkci skoro všude, působit na české zákazníky?
Snažíme se co nejvíce přiblížit našim zákazníkům, provádíme četné průzkumy jejich spokojenosti a v nejednom případě dobré připomínky našich zákazníků vedly ke zdokonalení našich produktů.

Kde můžeme Vaše zboží najít?
Našim specifikem je, že se snažíme umisťovat naše výrobky co nejblíže konečnému spotřebiteli. Můžete je najít prakticky ve všech řetězcích, např. Globus, Albert, Kaufland ..a řada dalších, umístěné pokud možno vždy nejblíž předmětu jejich použití. Např. kráječ na kiwi je umístěn v oddělení ovoce a zeleniny.

Můžeme zboží koupit po internetu?
Bohužel, zatím naše zboží nelze koupit na internetu, ale kompletní sortiment je k dispozici na našich webových stránkách http://www.fackelmann.de/fackelmann-cz/. Stačí si vybrat produkt, a poté ho koupit v nejbližších supermarketech a hypermarketech na území České i Slovenské republiky.

Chystáte v dohledné době nějaké inovace produktů, či novinky?
Firma Fackelmann má velké vývojové oddělení a každoroční inovace a osvěžení našeho sortimentu je našim výsostným zájmem.