Radíme se...P?ípravy na ?eské národní finále v ?evnicích jsou již v plném proudu. O všech novinkách, které vás letos ?ekají si m?žete p?e?íst  v následujících ?ádcích.

První květnový víkend se uskutečnilo zasedání Rady o.s. Porta (pořadatele Českého národního finále v Řevnicích). Rada byla rozšířena o několik členů štábu ČNF,  protože vrcholí příprava  řevnického finále. Všichni pracují na tom, aby  letošní 45.ročník proběhl ke spokojenosti zúčastněných.

Bude se hrát jak v Lesním divadle tak i na scéně Na hřišti.  Ani místo stanového městečka se nemění.  Změny nastanou u stánků,  kde  se snažíme  zajistit  širokou škálu občerstvení ve výborné kvalitě.   V  areálu přibudou stolky a židle, kde si budete moci sníst jídlo, nebo si v klidu popovídat s kamarády a známými. Pro návštěvníky bude připravena úschovna zavazadel.

Řevnická Porta se letos také vrátí k tolik oblíbenému udělování divácké Porty, takže hodnotit budete moct  i vy, diváci. Program  hostů je již definitivně hotov a určitě je  na co se těšit. Během konání ČNF dojde také k vystoupení neobvyklých hudebních formací, které  na jiných  festivalech neuvidíte.V současné době se rozepisují vystoupení a recitály soutěžních kapel.
Také redaktoři v čele s Bárou Tesařovou a naše fotografka Dáša Borovská  jsou připraveni k vydávání festivalových novin Portýr.

Těšíme se, že se  ve dnech 24.-26.6. všichni setkáme na Českém národním finále festivalu Porta v Řevnicích.