PortaJe tady rok 2014 a opět se blíží Oblastní kolo Porty, na jehož účast vás osobně zvu, ať jako účinkující, či jen hosté, kteří si přijdou poslechnout trempskou muziku, folk, folk rock, bluegrass atd. a to v podání kapel, duet i písničkářů z širokého okolí.

Termín konání je 26. duben a opět na ranči Rovná. Jako vždy najíždí muzikanti již v pátek (není podmínka) a hraje se v místní milé hospůdce. V sobotu probíhá cca od 10.00hod. soutěž. Po ukončení nám zahraje Bokomara Luboše Javora Javůrka. (mimo jiné tato kapela doprovází Naďu Urbánkovou) No a večer (světe div se) se opět hraje do rána.

Prozradím i část poroty (bez závazků). Mata Matušík,(Hradišťan), Javor Javůrek (Bokomara), Petr Vohnout (dříve Máci), Zdeněk Schwager (moderátor celostátního kola Porty v Řevnicích).

Přihlášku najdete na http://www.porta-festival.cz/ , Chřibsko karpatská oblast. Ještě prosím o zpětnou vazbu, zda jste mailíka dostali a zda aspoň uvažujete o účasti. Potřebuji to, abych na vyšší místa dal přibližnou účast. Díky.

Ještě maličkost. Není v mých silách poznat všechny kapely, a tak pokud o nějakém seskupení víte, tak jim tento dopis, prosím, předejte a popř. i svýmpřátelům.
                           
Za pořadatele Joke Drhlík