Pacifik má první DVDTo, že letos Pacifik oslavil 42. výročí svého působení, je jistě znalcům známo, ale to, že ke svým narozeninám vydal své, v historii první DVD, už patrně ne.

V pražském klubu Alva na Vinohradech se jednoho krásného letního dne sešlo pár desítek kamarádů, sami aktéři, celý profesionální štáb a po celý víkend se zaznamenával materiál, který se po sestříhání zhmotnil ve 45ti minutový obrazově-hudební film. Atmosféra v klubu, kde od rána fungoval a občerstvoval majitel Milan Vanický, byla uvolněná, veselá, natěšená a podporující, tak jak tomu bývá na koncertech Pacifiku. Kdo to všechno způsobil, vymyslel, zaštítil a zaplatil, byli manželé Šárka a George Parobek, kteří navíc ve filmu sehráli nejednu z malých rolí a byli navíc i morální oporou.

Samotné DVD je přehlídkou, či výběrem starých, oblíbených písní Tony Linharta, v provedení a sestavě, jak je můžete vídat a slýchat v posledních šesti letech.
Pamětníkům a sběratelům by jistě toto DVD nemělo chybět a vzhledem k tomu, že se nevyskytuje v prodejní síti, lze jej získat na dobírku, stačí zaslat emailem požadavek, kolik kusů, zadat Vaši adresu a za 290.- Kč Vám přijde dárek až do domu.

Rok ještě nekončí, pokud se nedostanete na jeden z posledních koncertů Pacifiku, kde lze toto DVD zakoupit, je toto jistě lákavá a vstřícná nabídka.

Tak příjemné zážitky a zábavu při sledování a na některém z příštích koncertů se těšíme s Vámi všemi na viděnou!

Vaši Pacifici

Kontakt pro objednávku DVD – Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.