Koncertní cyklus UnderFolk pokračuje v listopadu dalším ze série domácích koncertů. Ve středu 15. listopadu od 19 hodin vystoupí kapela Alfasrnec a písničkářka Erdela Teriérová. Hostiteli se tentokrát stanou manželé Niklíčkovi, kteří zvou na koncert do své stodoly v Úhercích nedaleko Mladé Boleslavi.

 

Tříčlenné, ryze pánské uskupení Alfasrnec dává již svým názvem tušit, že členům kapely je velmi blízký humor. Ačkoliv na folkové scéně nepůsobí dlouho, podařilo se jim již s hitem „Biatlon“ vyhrát první místo v celorepublikové soutěži Talent Country Radia a též si ji zahrát živě v přímém přenosu České televize. 

Ženský element na listopadovém UnderFolku obstará výrazná osobnost děčínské kulturní scény, písničkářka Erdela Teriérová, vlastním jménem Jana Víchová, pořadatelka kulturních akcí, nadšená cestovatelka a motorkářka a též milovnice svých dvou pejsků, jejichž rasu lze vyčíst přímo z jejího uměleckého pseudonymu. V písních přibližuje posluchačům magii nejrůznějších sudetských zákoutí a s nadhledem komentuje každodenní život. 

Hostiteli UnderFolku se tentokrát stanou manželé Niklíčkovi, kteří na něj zvou do své zrekonstruované stodoly ve vesničce Úherce, která je části obce Dobrovice u Mladé Boleslavi. Akce je pojatá jako veřejné setkání přátel a hudebních příznivců s občerstvením a dobrovolným vstupným na podporu vystupujících umělců.

Listopadový UnderFolk se koná ve středu 15. listopadu od 19 hodin na adrese Úherce 56, Dobrovice. Doporučujeme zaparkovat na návsi.

 

Partnerem projektu UnderFolk je Nadace Život umělce a Svaz autorů a interpretů, z. s.