Dvě zajímavé akce se konají v následujících týdnech v Praze. Nejdříve to bude Talkshow Jakodoma a poté Koncert pro Karla Weinlicha.

26. září od 19.30 hodin přijďte na TALKSHOW JAKODOMA s hosty Zorou Jandovou a Pavlem Foltánem. Zábavný a charitativní večer v příjemném Jamm klubu v Dejvicích se koná pětkrát za rok na podporu neziskové organizace Stéblo. Stéblo z vesničky Borotice se stará i o jednoho člena týmu talkshow, kvadruplegika Petra Cihelku. Večer plný příjemného povídání a hudby má na starosti písničkář a moderátor Dušan je tu Jakodoma a jeho kapela Jakodoma.

Koncert pro Karla Weinlicha pak můžete slyšet 4. října od 18 hodin v Kavárně Čas na Malé Straně. Koncert pro jednu z nejvýznamnějších osobností českého rozhlasu, režiséra Karla Weinlicha po širým nebem, bude příjemným zpestřením podzimních večerů v romantickém prostředí kavárny Čas na Malé Straně. Večerem bude provázet písničkář a moderátor Dušan je tu Jakodoma, jeho kapela Jakodoma a půvabné trio z Českých Budějovic - Mimoba-nd.