ilustračníTrampská osada Krásná divoška zvou tebe a tvou osadu na oslavu VIII. výročí dne 2. června 2012. Posvátný oheň bude zažehnut při západu slunce v kempu naší osady v Dolním Bousově.

Slovo šerifa

Kamarádko, kamaráde,
vlastníš li jakýkoliv hudební nástroj, určitě jej vezmi s sebou. Dobrou náladu také doma nenechávej.
V kempu je možné postavit si stan, či jakýkoliv jiný přístřešek. Je zde i velký otevřený přístřešek, takže v případě deště krása, ani hudební nástroj nikomu nenamokne.

V pátek zajdeme na pivko do Staročeské restaurace.

V sobotu vyrazíme v 11.15 hodin vláčkem motoráčkem z Dolního Bousova do Libošovic, odkud si uděláme tradiční předohňový výšlap Prokopským údolím na hrad Kost a dále údolím Plakánek zpět do Dolního Bousova. Předpokládaný příchod na osadu je v 19 hodin. Poté zažehnutí slavnostního ohně.

Kamarádko, kamaráde, naše ohně nebývají prohibiční, vždy máme pro vás připraven lahodný chmelový mok, či mok vinný. Neznamená to ale, že se jdeš na náš oheň ožrat, nebo dokonce, že přijdeš již v poddroušeném stavu. Vážně by nám vadilo, kdybychom museli řešit něčí opilecké excesy. Jinými slovy – pleteš li si pojmy tramping a chlasting, raději zůstaň doma !

Náš kemp není hospoda, ale velice krásné místo, určené k romanticky stráveným chvílím, kam Tě za celou osadu „Krásná divoška“ zvu. Wild Eddie – šerif

VIII.výročí T.O.Krásná divoška - 2. 6. 2012