Album Sex and Sport?  Never! vyjde 22. května. Kromě angličtiny se na něm tentokrát zpívá i česky, slovensky a maďarsky. Jako hosta si totiž skupina pozvala slavného maďarského muzikanta Gábora Pressera (Lokomotiv GT, Omega).

Z domácích se mezi hosty zaskví jména Marty Kubišové a Wabiho Daňka.  Hostováním možná překvapí  brněnská punková písničkářka Mucha. Splněným přáním kapely je účast slavného amerického jazzového kytaristy Mikea Sterna.

Skladatel a multiinstrumentalista Roman Holý se svými přáteli vyšle první, eponymní singl z alba – Sex  and Sport ? Never! do světa v několika málo dnech. Už nyní zveřejňuje tracklist studiové novinky: 1. SEX AND SPORT?NEVER!, 2. GURU IN SUBARU, 3. PICK THAT BONE, 4. UNHAPPY HIPPIE, 5. BEAT CRUSHER, 6. BE A MAN, 7.BLUE LIGHT BAGGIE BINGO, 8. MR. EGG, 9. JOLANA THE EXCITER, 10. THE GOLDEN AGE IS GONE, 11.AUTISM OF INTERNAL JOKES. Součástí obalu alba Sex and Sport? Never! bude malba oscarového výtvarníka, pana Theodora Pištěka.

Skupina letos slaví patnácté narozeniny. K nim a výročnímu turné 15 let na stezce kamarádství nakreslil ilustraci autor komiksových Rychlých šípů Marko Čermák, čímž si Monkey Business splnili další sen.