Jen pár dnů a pár hodin zbývá do zahájení letošního festivalu Porta. Počasí má být na naší straně a všichni se již moc těší. Muzikanti chystají svůj repertoár, soutěžící ladí své hlasivky, aby předvedli co nejlepší výkon...

A co vy, diváci? Těšíte se? Chystáte svoje stany, spacáky a hledáte spoje, jak se dostat do Řevnic? Z Prahy jezdí vlak do Řevnic každou chvíli a cesta trvá 32 minut. Přijeďte tedy i vy, kteří váháte a nebo plánujete, co o víkendu. V pátek a v sobotu jede poslední vlak do Prahy ve 23.03 hodin.

Pořadatelé vše dolaďují, a než budeme moci zažít folk a country hudební událost u nás, vzpomeňme si třeba na rok 2012. Marta Kubišová v roce 2012 přijala pozvání tria VOKOBERE, aby vystoupila s několika písničkami na Portě, což se mohlo zdát skálověrným fanouškům třeba i diskutabilní, ale publikum řeklo jasně… Joooo, to se nám hodně líbilo. A vstali a tleskali vstoje. Standing ovation samozřejmě nebývá vyjádřením publika, že se líbilo představení. Standing ovation znamená: milý umělče, nám se líbíš už dlouho a díky ti za tvoje písničky, názory a postoje a za to, žes s námi byl i v těžkých chvílích a dokázal jsi nás svým hlasem povzbudit, i když nám bylo ouvej. Máme tě za to hodně rádi… A takhle to bylo i v Lesním divadle s Martou Kubišovou. 

VIDEO S MARTOU KUBIŠOVOU - ZDE