Kabája

A máme tu i dnes další tři finalisty letošní Porty v Řevnicích. Vstupenky na celý festival, čí jednotlivé dny si můžete zakoupit porta-festival.cz/predprodej-vstupenek. Pořadatelé připravili bohatý program, spoustu zajímavých hostů. Nudit se určitě nebudete.

Severočeské – Kabája

Jsme 3 "děvčata"....KáťaN,KáťaC,Bára. Jsme všecky 3 z Libereckého kraje(Vratislavice nad Nisou,Jablonec nad Nisou) Na naše zkoušky potřebujeme hodně dlouhou dobu, protože polovinu z toho prožereme a prokřičíme... Máme rády jídlo, což je dost podstatné, až budete chtít vědět, za jakých podmínek odehrajeme koncerty, ovšem nejpodstatnější je, aby se vám  naše muzika líbila :) Zatím žádné CD není.

Krušnohorské – Naopak

Dobříšsko-českolipská skupina NAOPAK, to jsou: Petra Zajíčková - kytara, zpěv a krása, autorka repertoáru, Martin Zajda Zajíček - baskytara, zpěv a přísnost, kapelník, Martin Klekí Podešva - kytara, zpěv a nekázeň, autor repertoáru,

Zapadočeské – Alternativa

Skupina vznikla v říjnu roku 2000 v Plzni. Zakládajícími členy byli Luděk Schmoll, Lukáš Šebesta a Honza Pouska. Název Alternativa neměl mít nic společného s žánrem, i když dnes již do jisté míry má. Snažíme se žánry kombinovat, vytvořili jsme si pojmy jako relaxační folk, ethnograsss a tramppop. Písně hrajeme vlastní, převážně z dílny původní sestavy (texty Luděk, melodie Honza a Lukáš), novější Luďkovy texty již zhudebňujeme sami.

Naopak

Alternativa