Pro ty, kteří se Porty zúčastnili při jejím zrození v roce 1967, to musí být už docela šok. Pro nás, kteří připravujeme 50. jubilejní Portu, je to velká míra zodpovědnosti, ale věříme, že všechno vyjde podle představ.  

Starší open festival u nás nemáme a o významu Porty, která přinesla tolik krásných písniček a stála u zrodu hvězd skupin a interpretů folk a country hudby, víme, že je to česká rarita.

A tak vám tímto oznamujeme, že se na přípravě padesátého ročníku intenzivně pracuje a budeme doufat, že počasí bude stát při nás a diváci i muzikanti budou spokojeni nejen s koncerty v řevnickém Lesním divadle, ale i v krajských kolech, kde se bude opět soutěžit o postup do finále. A že i Mezinárodní Porta přinese přitažlivé koncerty a akce.

Ještě máme samozřejmě trochu času, a tak se můžeme malinko ohlížet, jak nám to naše archivy dovolí. Podíváme se s ePortýrem trochu do minulosti dávné i blízké a určitě najdeme i s vaší pomocí nějaké zajímavosti. Když doma objevíte fotky, články, noviny z minulosti nebo cokoli, co nám můžete naskenovat, poslat nebo ofotit, budeme rádi a naši čtenáři jistě taky.

Tak se ničeho neobávejte a přidejte se k naší redakci, aby mohlo vzniknout něco skvělého i v elektronice k tak významné oslavě padesátého ročníku Porty!

Vaše příspěvky a nápady můžete posílat na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Vaše redakce