Trio muzikantů Jiří Vondráček, Petr Kocman a Tomáš Berka, kteří si říkají VOKOBERE, opět vyprodalo další ze série svých koncertů na zámku Štiřín.

Trio VKB si ke svým vystoupením zve zajímavé hosty. V minulých letech to byly napříkad Marta Kubišová, Lucie Vondráčková, Šárka Rezková nebo Zuzana Michnová. Tyto koncerty mají velmi zvláštní a neopakovatelnou atmosféru. Příjemné a melodické písničky, krásné a působivé sbory, akustické kytary, veselá nálada a komunikace mezi jevištěm a hledištěm. 

A tak není divu, že se publikum po konci koncertu již těší na příští vystoupení…

Letošním hostem měla být Blanka Šrůmová s Janem Saharou Hedlem. Bohužel to zdravotní stav Blanky nedovolil, a tak museli VoKoBere situaci vyřešit operativně a co nejpřijatelněji pro diváky koncertu, protože sliby se mají plnit nejen o Vánocích… Jak to vyřešili VKB, se můžete dozvědět na webových stránkách Vokobere, kde existuje záznam celého koncertu, jenž byl vysílán online na internetu.

„Drželi jsme palce Blance Šrůmové, která bohužel místo koncertu ležela po operaci v nemocnici. Tím pádem jsme si museli hosty vytvořit z vlastních zdrojů. Věřím, že jsme publikum pobavili i potěšili. Ale doufáme, že to s Blankou někdy někde napravíme,“ řekl Jiří Vondráček.

Romantické prostředí zámku Štiřín, tři výrazné hudební osobnosti, krásně znějící mužské trojhlasy a melodické písničky, to byly stavební kameny koncertu Vokobere na zámku, který láká i svou nádhernou zahradou, golfovým hřištěm a výtečnou kuchyní. Další vystoupení tria můžete navštívit 11. září v Jeníšově, v areálu Oáza, kde budou VKB hosty místní tradiční akce.

Budoucnost, přítomnost i minulost Vokobere najdete na www.vokobere.cz