Roman Horký a Pozdní sběrSoučasný moderní folk v podání stálic naší hudební scény – Romana Horkého a skupiny Pozdní sběr s hostující Blankou Šrůmovou.

Jiří Pařez (Pozdní sběr) vybral pro album tři starší nikdy nevydané písně a písničky z několika posledních let, které s Romanem Horkých přearanžovali. Společně také dotvořili další dvě písně – Hodinu duchů a titulní písničku Na trati. Roman Horký pak napsal dvě úplně nové skladby.
Album nahrála sestava: akustická kytara Jiří Pařez, baskytarista Jíra Meisner (ex. Druhá Tráva a Kamelot), klávesy Štěpán Baloun, kytara a zpěv Karel Macálka (ex. Vlasta Redl, Rangers). Rytmiku doplnil Vladimír Třebický (ex. Kamelot). Roman Horký nastoupil na místo sólového kytaristy a zpěváka. Party dechových nástrojů natočil Milan Straka (Buty) a sbory vyztužila Blanka Šrůmová (Tichá dohoda).

Roman Horký a Pozdní sběr podpoří album koncertním turné. Na koncertech zazní mimo písní z nového alba i starší písně Pozdního sběru v nových aranžích, stejně jako léty prověřené hity Romana Horkého.

Více info najdete na  www.natratitour.cz , www.pozdnisber.cz/ a na facebooku Pozdního sběru a Kamelotu.

Zdroj, foto: EMI