Norah JonesZpěvačka NORAH JONES před časem oznámila vydání nového alba Little Broken Hearts. Známo už je přesné datum, kdy se deska dostane do prodeje. V Americe vychází 1.5.2012, v Evropě si ji zájemci budou moci pořídit o den dříve…



Na desce slavné zpěvačky spolupracoval producent Brian Burton alias Danger Mouse, s nímž se několikanásobná držitelka Grammy potkala loni při natáčení jeho projektu Rome. Pro novinku Little Broken Hearts společně připravili dvanáct písní, jejichž seznam následuje.

Zveřejněn už je také obal alba. S trochou nadsázky se dá říci, že i jeho podobu Danger Mouse ovlivnil. Zpěvačku totiž inspiroval jeden z plakátů visících v jeho studiu v Los Angeles. „Brian má ve studiu velkou kolekci filmových plakátů,“ vypráví zpěvačka. „Přesně nad gaučem, kde jsem denně sedávala, visel plakát k filmu Mudhoney. Dívka na něm se mi zdála úžasná a já si pokaždé říkala, že chci vypadat jako ona! Je to nádherný vizuál.“ Náhled obalu naleznete v příloze.

Připomeňme, že jedna z komerčně nejúspěšnějších zpěvaček současnosti debutovala v roce 2002 albem Come Away With Me. Za nahrávku získala osm cen Grammy, stala se globálním fenoménem a celosvětově prodala přes 25 milionů kopií debutové desky. Následně vydala tři další ceněná alba – Feels Like Home (2004), Not Too Late (2007) a The Fall (2009), a také kompilaci …Featuring Norah Jones (2010) sestavenou z nejrůznějších rarit a kolaborací s umělci jako Outkast, Foo Fighters nebo Herbie Hancock.

U příležitosti vydání novinky Little Broken Hearts vyrazí Norah Jones na turné, termíny se postupně objevují na jejích internetových stránkách.

Seznam skladeb:

1. Good Morning
2. Say Goodbye
3. Little Broken Hearts
4. She's 22
5. Take It Back
6. After The Fall
7. 4 Broken Hearts
8. Travelin' On
9. Out On The Road
10. Happy Pills
11. Miriam
12. All A Dream


Zdroj: http://www.emimusic.cz/