VšechnopártyVšechnopárty je populární talk show Karla Šípa, se kterou se na naší obrazovce pravidelně setkáváte již osmým rokem. Každý týden v divadle Semafor moderátor přivítá své tři hosty.
V pořadu Všechnopárty ze dne 25.10. 2013 se můžete společně zasmát se sportovním komentátorem Robertem Zárubou, zpěvačkou a herečkou Olgou Matuškovou a českým emigrantem a dobrodruhem Janem Domabylem.

Karel Šíp se ve Všechnopárty ze dne 25.10. 2013 a v dalších dílech ptá za vás hostů ze světa kultury, sportu či politiky. A tak je tu pro vás týden co týden ta pravá Všechnopárty a její zajímavá témata.

Název Všechnopárty odpovídá stylu pořadu. Ptá se na všechno v rámci daného tématu a slovo párty plní funkci nevázané zábavy, během které je všechno povoleno. Témata jsou dosti ožehavá jako např. alkohol, velké věkové rozdíly, přiměřená sebeobrana, nebo jaké jsou hranice erotiky ve filmu a televizi. Mísí se tu humor získaný vlastními zážitky s profesionálním nadhledem a především glosováním moderátora.

Do pořadu, který je defakto televizní poradnou Karla Šípa, jsou zvány osobnosti veřejného a společenského života, které mají s tématem své vlastní zkušenosti. Kromě nich je v pořadu vždy přítomen odborník na slovo vzatý.

Pořad je natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník baví diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize.

Další díl zábavné talk show Karla Šípa Všechnopárty ze dne 25.10. 2013 uvidíte od 21,30 hodin na ČT1!

Zdroj, foto: Česká televize