Karavana na Country rádiu č.55 představí Roberta Křesťana, Vlastu Redla, skupinu Isara a Bohadlo company. Zazní opět 8 písniček čtyř interpretů a k tomu zajímavé bonbónky, což bývají třeba nahrávky z Porty, nebo zapomenuté písničky, které stojí za to oživit. Od Roberta Křesťana zazní dvě písničky z jeho posledního alba Díl druhý, a pak taky skupina Isara, Bohadlo company, také dvě písničky Vlasty Redla. Krásné bonbónky zazní od skupiny COP, Stráníků a Pavla Dobeše.

Na country rádiu se opět některé z nich objeví jaké písničky týdne a tak dostávají novou šanci jak najít cestu k posluchačům, i když na ně třeba dramaturgové zapomněli... 👋FACEBOOK: https://www.facebook.com/jirkavondr 👀INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jiri.vondra... 🌏WEB: http://jirivondracek.cz/#sp-about-wra... 🎵SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/2orqA... 🎥YOUTUBE:    / @vondracekjiri   🍎APPLE MUSIC: https://music.apple.com/cz/artist/jir... 💿Album Jiří Vondráček Jubilejní kolekce : https://www.jdoqocy.com/click-1003361...

►TIMESTAMP:

0:00 Na sv. Martina - ISARA (skotská lidová / Saša a Ladislav Niklíčkovi)

6:05 Zpátky do Derry - ISARA (Bobby Sands / Václav Pinkava a David Šelemberk)

14:02 Crazy Horse - Křesťan Robert (Robert Křesťan) 19:00 Vlčí oči - Křesťan Robert (Robert Křesťan)

24:01 Stokrát dík - Bohadlo Company (Oldřich Bohadlo/Adéla Bohadlo) 28:32 Zimní slunovrat - Bohadlo Company (Oldřich Bohadlo)

32:08 Příteli - Redl Vlasta (Vlasta Redl)

37:46 Zase nic - Redl Vlasta (Vlasta Redl)

43:08 New Orleans - COP (T.T.Hall / Míša Leicht)

46:05 Stínání snů - Stráníci (Bob Dylan / Pavel Havlík)

49:31 To tedy ne - Dobeš Pavel (Pavel Dobeš)