Milí přátelé a fanoušci Večerů S!

Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2024 vstupují do svého osmého ročníku a 26. ledna 2024 se můžete těšit na jubilejní padesátý koncert Večerů S!

 

Za celou svoji dosavadní existenci Večery S uvítaly na pódiu Divadla U Kapličky v Českých Budějovicích 140 účinkujících. Všechny koncerty byly ve znamení poznávat skvělé hudebníky oblasti Folk&Country, ale i jazzu i jiných žánrů. Atmosféra koncertů je vždy milá, vstřícná a povzbudivá.

 

Díky Vám všem! A do roku 2024 Vám přeji spoustu skvělé muziky!

 

Od začátků za Večery S stáli patroni jednotlivých ročníků Pavel Žalman Lohonka, Víťa Troníček, Pavel Zajíc, Dušan Vančura, Lubomír Hrdlička, Pavel Jarčevský a Jiří Kasal. Patronem a propagátorem Večerů S v roce 2024 bude Petr Bohuslav, redaktor a publicista Country Radia a dlouholetý člen kapely Asonance.

Za necelý měsíc začíná jarní část VIII. ročníku se čtyřmi Večery S.

Opět pro Vás máme hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor nejen pro jihočeské kapely a písničkáře. Je jich celá řada, jsou zajímaví a teď se o nich bude vědět více. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.

 

Předprodej vstupenek bude opět organizován prostřednictvím městského rezervačního systému CBsystem a v prodejně hudebních nástrojů Melodie, U Černé věže 8, České Budějovice.

 

Večery S budou pokračovat v pátek 26. ledna 2024 od 19:00.

Můžete se těšit na trojici účinkujících:

Mirek Baldrych&kapela  Mirek Baldrych poprvé na Večerech S v plné sestavě

Jarda Hnízdil & hosté  Jarda Hnízdil a 50. koncert Večerů S

Jana P.S.  jihočeský křest alba Ode zdi ke zdi Jany Perníkové Soukupové v obklopení řady hudebníků

 

Za Večery S s pozdravem

Jarda Hnízdil

 

 

https://archiv.spolektiv.cz/vecery-s

https://www.facebook.com/vecerys/

https://www.facebook.com/Spolektiv

 

Podívejte se na souborná alba nejen z posledních koncertů na adrese fotografií na portále rajce.cz. (https://vecerys.rajce.idnes.cz/)