Chystáme druhý koncert hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2023, který začíná v pátek 17. února 2023 od 19:00 hodin. Opět se připravte na řadu překvapení!

 

 

Kapela Hashtag z Českého Krumlova hraje vlastní folkové skladby. A proč název Hashtag? Hashtag je spojení hudby i mladé generace. Není to pouze tento znak # na sociálních médiích užívaný v sociálních sítích, ale zároveň se jedná symbol z hudební teorie. Kapela úspěšně navštívila několik soutěží a hudebních festivalů, jako jsou Dětská Porta, Folkový Kvítek, Mohelnický dostavník.

 

Od roku 2015, kdy začali vznikat první autorské písně, vystupuje Michal Dufek napříč republikou s repertoárem inspirovaným zajímavými místy, lidmi a událostmi. Ať už jde o záležitosti historické či současné, témata sbírá během cest po světě, ale je inspirován také literaturou a rozhovory s na první pohled obyčejnými lidmi. Díky tomu vznikla například píseň Díky, řezbáři! Aktuálně se Michal snaží posbírat dostatek materiálu, aby mohlo vzniknout jeho první autorské album.

 

Spolektiv se na domácí scéně v Divadle U Kapličky po nějakém čase představí s houslistou Lukášem Holcem a doplní celý koncert o folkové písně, které nějakou dobu nebyly na podiích v této sestavě slyšet. Můžete se těšit na řadu písní v autorském hudebním stylu, který spojuje prvky folku a šansonu, kdy rock a jazz půjdou tentokrát trochu stranou.

 

Je pro Vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor nejen pro jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale někdy se o nich tolik neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.

 

 

Večery S koncerty v Divadle U Kapličky

 

Kdy: pátek 17. února 2023 od 19:00 hodin

Kde:  Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, Č. Budějovice

 

HASHTAG

spojení hudby a mladé generace

MICHAL DUFEK

místa a události v písních

SPOLEKTIV

na folkovou notu s houslemi

 

FB událost

 

 

Předprodej vstupenek - městský rezervační systém CBsystem od 23.1.2023 do 16.2.2023

 

Další předprodej vstupenek od 24.1.2023 do 16.2.2023:

prodejna hudebních nástrojů Melodie, U Černé věže 8, České Budějovice

PO - PÁ 9.00 - 17.00, SO 9.00 - 11.30; tel.: 775 592 195

cena na koncert v předprodeji 160,- Kč, na místě 200,- Kč

(Bezbariérový přístup, stolová či řadová úprava sálu a na baru dostatečný výběr!)

 

Večery S budou pokračovat v pátek 17. března 2023 opět od 19:00.

Můžete se těšit na trojici účinkujících: Bárka, Josef Pelán, Jinotaj

Včas budete o všem informováni.

 

Za Večery S na viděnou!

Jarda Hnízdil