Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 2022 pokračují velmi zajímavou skladbou účinkujících v listopadovém koncertu. 

V pátek 18. listopadu 2022 od 19:00 hodin společně s Vámi vzpomeneme na písně Zuzany Navarové, představíme Vám nadějného mladého sólistu i velmi poctivou country muziku v podání legendární kapely.

Kapela Vendy Band připomíná stále živý hudební odkaz písničkářky, skladatelky a zpěvačky Zuzany Navarové. Zakladatelku kapely Vendulu Kostohryzovou uslyšíte v doprovodu dvou kytar a zpěvu Michala Hujera Novotného a Jardy Hnízdila, bicích a perkusí Vaška Švece, kontrabasu Libora Heřmana a bajanu Honzy Meisla. Členy sympatického uskupení spojuje přátelství a také úcta k tvorbě a pestrému žánrovému prolnutí písní Navarové, která na české hudební scéně chybí už neuvěřitelných 18 let.

Pod uměleckým a autorským jménem Gregor Beňadik tvoří a vystupuje nadějný písničkář z Českého Krumlova. Od 5 let zpíval ve sboru Medvíďata od 7 let s flétnou, kterou později doplnil řadou dalších hudebních nástrojů. Potkal několik hudebních pedagogů, kteří jej podporovali v autorské tvorbě a pomáhali mu s účastí na různých soutěžích. Gregor je vítězem celostátní soutěže Melodie 2022.

Skupina Weekend vznikla v roce 1991. Zakládající člen kapely Miroslav Bartyzal pamatuje mnohé kapelní personální změny, ale také spolupráci s Michalem Tučným i dalšími mimořádnými hudebníky. Skupina neodmyslitelně patří k festivalovému a koncertnímu dění a svou skvělou muzikou nezklame žádného posluchače díky své rozmanitosti ve stylu country, blues, folk, rock. Složení kapely: Miroslav Bartyzal - elektrická kytara, zpěv; Romana Miňková - zpěv; Tomáš Berka - akustická kytara, zpěv; Miroslav Kudrna Kučera - bicí; Roman Bizon Pacholík - baskytara

Je pro Vás připravený hudební mix s jasným záměrem, že Večery S jsou prostor nejen pro jihočeské kapely a písničkáře. Je jich hodně, jsou zajímaví, ale někdy se o nich tolik neví. Večery S vás s nimi seznámí. Tak přijďte a objevujte.

 

Večery S koncerty v Divadle U Kapličky 

Kdy: pátek 18. listopadu 2022 od 19:00 hodin

Kde:  Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, Č. Budějovice

 

 

VENDY BAND

(hudební odkaz Zuzany Navarové)

GREGOR BEŇADIK

(vítěz Melodie 2022)

WEEKEND

(řízné a poctivé country)

 

Předprodej vstupenek - městský rezervační systém CBsystem od 18.10.2022 do 17.11.2022 

Další předprodej vstupenek od 24.10. do 16.11.2022:

prodejna hudebních nástrojů Melodie, U Černé věže 8, České Budějovice

PO - PÁ 9.00 - 17.00, SO 9.00 - 11.30; tel.: 775 592 195

cena na koncert v předprodeji 160,- Kč, na místě 200,- Kč 

(Bezbariérový přístup, stolová či řadová úprava sálu a na baru dostatečný výběr!)

 

Večery S budou pokračovat v pátek 16. prosince 2022 opět od 19:00.

Můžete se těšit na trojici účinkujících: Medvíďata, Eva Blondýna Suková, Spolektiv (projekt Genesis)

Včas budete o všem informováni.

 

Za Večery S na viděnou!

Jarda Hnízdil