Loes van Schaijk, která zvítězila na Portě 2021, podnikla s Honzou Řepkou a houslistou kapely Lu’s & Janem Bartoškem několikadenní cyklotúru.

Fotogalerii z celé cyklotúry (foto: Štěpán Obdržálek) a koncertu na Letce z 28. 1. 2022 (foto: Hana Kabešová) najdete zde.

Na Loes se budeme těšit na Portě v Řevnicích, protože vítěz má to právo a možnost vystoupit příští ročník na Portě už jako host ve svém recitálu.

Ale taky se naopak může rozhodnout, znovu soutěžit a zahrát si tak na Portě víckrát. Loes volila tu první vítěznou variantu a to tedy znamená, že ji i s kapelou Lu’s & uvidíme v neděli 3.7. 2022 v Lesním divadle v Řevnicích.

Zájemci z řad folk a country music se tedy zrovna tak jako Lu’s &  mohou přihlásit do soutěže třeba v Praze nebo některém z dalších oblastních kol. A pak už jen (vy)hrát a odstartovat rok 2022 vítězstvím na 56. ročníku Porty. 

Vše o Janu Řepkovi a jeho projektech, stejně jako i o projektu Bajsykl band, najdete zde. Z pravidelných akcí jsou to Honzovy streamy, které můžete sledovat každý čtvrtek: https://www.janrepka.cz/live-stream-2020-21/ 

Další koncertní kalendář Loes je nabitý:
https://www.loesmusician.com/tour?lang=cs

 

 

-JV-