Již za měsíc nás čeká skvělý koncert - velká přehlídka Hvězd amerického bluegrassu v Praze! Nenechte si ujít svátek banja, na pětistrunné budou hrát banjista roku Ned Luberecki a živelný Jeff Scroggins a na openback báječná Becky Buller!

Přijede i skvělý mandolinista Jesse Brock (Dale Anne Bradley, Michael Cleveland & Flamekeeper, Audie Blaylock & RedLine, Gibson Bros).

Na festivalu vystoupí:

  • Rob Ickes & Trey Hensley - Rob je jeden z nejlepších dobristů na světě, držitel desítek ocenění. Trey je unikátní kytarista s nezaměnitelným hlasem.
  • Jeff Scroggins & Colorado - Jeff je dvojnásobný vítěz národní soutěže banjistů, který si vytvořil vlastní nezaměnitelný styl, který vás bude bavit! Kapela Colorado začala sbírat ocenění IBMA už několik let po svém vzniku.
  • Becky Buller, Ned Luberecki a Missy Raines - Becky - skvělá houslistka, dvojnásobná vítězka Grammy a osminásobná vítězka ceny IBMA, Ned - aktuálně podle IBMA nejlepší banjista světa a Missy - v historii IBMA držitelka nejvíce ocenění pro nejlepšího basistu/basistku světa.

Hvězdně obsazený festival se koná 27. května od 17 hodin v hotelu OREA Pyramida (sál Dlabačov) v Praze 6.