Jako každý rok i letos si v pražském divadle Gong Petr Kocman pro své fanoušky přichystal koncert s videoprojekcí, světelnými efekty, novými i staršími písničkami. Přijďte si je poslechnout 28. března od 19.30 hodin.

Petr Kocman na svém koncertě představí nejen nový videoklip k písni Nostalgie dnů vánočních (Gambler Hell), kterou natáčel v USA s rapperem Bone Dixonem, ale především zajímavé hosty.

Tentokrát na jevišti přivítá poprvé od doby, kdy hrávali společně, svého tatínka, zpěváka a kytaristu Zdeňka Kocmana, skvělou country zpěvačku Denisu Markovou, kterou fanoušci znají třeba díky hitům Zamilovaná nebo Mám já to štěstí, nebo z prvního country muzikálu v Čechách Benzín & Mejkap, kde se setkávali při společném zpívání i s Petrem Kocmanem. Na tomto koncertě vystoupí exkluzivně po delší odmlce. A jako speciální host vystoupí Štěpán Kojan - frontman legendární rockové kapely Keks a určitě zazní i jejich největší hit Víš a další.

Petr Kocman je známý interpret, který se pravidelně objevuje například i po boku Lucie Vondráčkové, Františka Nedvěda, ale je také členem tria VoKoBere. Petra Kocmana můžete slýchat pravidelně i na Country rádiu, kde má svůj vlastní pořad.

Oficiálně nazpíval více než 120 písní. Jeho poslední album vyšlo v roce 2015, a to kolekce jeho největších hitů z období let 1995 - 2015 na 2CD Petr Kocman Best Of. Na albu je i několik bonusových písní, jako třeba duet s Luckou Vondráčkovou Ostrov v proudu dní nebo oblíbená píseň Svatební. Tímto 2CD mapuje své dvacetileté působení na profesionální hudební scéně. V roce 2016 oslavil 30 let hraní na koncertních pódiích.