Nejnovější videoklip Město natočila kapela Květy v původním složení. Režisérem videa na doposud nevydanou skladbu je Jan Fuksa. Písnička je připravena pro retrospektivní album, které ponese jméno Starý Kortykoid.

Datum vydání těchto raritních nahrávek ještě není stanoveno, ale Martin E. Kyšperský a Aleš Pilgr natočili většinu písní v sestavě s baskytaristou Ondřejem Čechem a houslistou Albert Novákem. A současné video je rozloučení s touto sestavou Květy, která se promění v trio s multiinstrumentalistou Ondřejem Kyasem.

Martin E. Kyšperský představuje videoklip, který se natáčel v brněnských ulicích. „Skladba nepotřebuje vysvětlení, protože se v ní všechno říká úplně rovně a bez jinotajů. Ale taky chci říct, že je to lepší, než to bývalo v době, kdy jsem píseň psal. Brno se mění, spousta nových pěkných kaváren, čisté parky s pouličními piany, dokonce i v politice lidé, kterým máme chuť věřit. Je v tom naděje. Vždy závisí na úhlu pohledu - dá se na to koukat i naštvaně. A o tom je ta písnička.“

{vembed Y=bufcOFIUMoQ}