Radim Schwab, nejvyšší český zpěvák a herec, představitel českého Fantoma opery, který se může chlubit famózním hlasem a projevem, chystá sérii jarních koncertů. První se uskuteční už v neděli 12. dubna v pražském Divadle ABC. Další pak budou v Kolíně nebo v jižních Čechách. Připravuje také unikátní činoherní představení jednoho herce Mistero Buffo.

 „Chci s diváky oslavit jaro a jak jinak, než společným setkáním. Proto jsem připravil dva velké koncerty Mr. Muzikáls orchestrem Michala Macourka v Praze  a v Kolíně. A následně dva RECITÁLY AMOROSO. První bude v Písku, druhý pak v květnu v Českých Budějovicích. Zazní jak známé muzikálové melodie, tak i melodické balady z mého CD Amoroso,“ prozrazuje Radim Schwab.

V rámci pražského koncertu vystoupí jako hosté zpěvačky Ilona Csáková a jevištní partnerka Radima Schwaba z muzikálu Fantom opery Michaela Gemrotová a také Qaša a taneční skupina IF. V Písku bude hostem sólistka opery ND Eliška Weissová, v Českých Budějovicích pak geniální saxofonista Frankye Zhyrnov. Obě dvě vystoupení doprovodí Nejlepší pianista roku 2013 Petr Ožana.

„Jsem velmi rád, že tito hosté přijali pozvání ke spolupráci a slibuji, že půjde o výjimečná vystoupení v mnoha ohledech. Ať už repertoárem, pojetím, tak i atmosférou, která je, a to si velmi skromně dovolím říct i podle ohlasů fanoušků, vždy skvělá,“ míní Radim Schwab.

Kromě těchto koncertů připravuje zpěvák a herec Radim Schwab na 27. května v DK Kolín a 29. května v pražském Divadle Semafor také mimořádné představení Mistero Buffo. Jde o „divadlo jednoho herce“ - dílo italského dramatika a držitele Nobelovy ceny Daria Fo.

Následně se pak 20. července uskuteční Schwabův narozeninový koncert na multikulturní luxusní lodi NIKÉ, která bude přes léto kotvit v Praze.

Termíny koncertů

MR. MUZIKÁL 2015                                             

12. 4. 2015 Praha - Divadlo ABC v 17:00                      

30. 4. 2015 Kolín - Městské divadlo v 19:00  

AMOROSO

21. 4. 2015 Písek - síň Trojice v 19:00

20. 5. 2015 Č. Budějovice - Metropol v 19:00