V pátek 20. února se v brněnském Café Práh uskuteční mimořádný koncert britského písničkáře Justina Lavashe. Lavash je považován za jednoho z nejlepších kytaristů žijících u nás. Stylově se naprosto svobodně pohybuje mezi blues, jazzem, šansonem a folkovou tradicí.

Zvláštní pozornost si ale získává především nevídaně přesnou a dynamickou hrou na kytaru a nezaměnitelným témbrem. Jako host na úvod koncertu vystoupí moravská písničkářka a rovněř vynikající kytaristka Petra Šany Šanclová. Koncert začne v 19:30.

Událost na Facebooku: www.facebook.com/events/1538095316449149Café Práh: Ve Vaňkovce 1, Brno, www.cafeprah.cz Vstupenky: 120 (rezervované), 150 (na místě) Rezervace: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Pořadatelé koncertu zvou zároveň na kytarovou dílnu, kterou Justin Lavash povede v sobotu 21. února dopoledne rovněž v Café Práh. Zaměřená bude na fingerpicking, hru palcovým prstýnkem a bottleneck. Momentálně zbývá posledních pět míst, proto doporučujeme včasnou registraci.

Kytarová dílna na Facebooku: www.facebook.com/events/645404655586539 Registrace: http://goo.gl/forms/k69L0CXC4t Informace: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 Justin

 

Šany