Koncert Vokobere na zámku ŠtiřínKoncert Vokobere na zámku Štiřín - 28. 3. od 19:30 hod
Na zámku Štiřín se uskuteční koncert tria VOKOBERE, jak si ve zkratce říkají Jiří Vondráček, Petr Kocman a Tomáš Berka.

Vystoupení navazuje na sérii koncertů se zajímavými hosty, kterými v minulých letech byli například Marta Kubišová, Lucie Vondráčková, nebo Zuzana Michnová. Tentokrát vystoupí jako host Šárka Rezková.

VOKOBERE vystupují jako skupina, ale na hudební scéně působí muzikanti také jednotlivě se svými vlastními projekty. Láska k akustické hudbě a ke sborům je svedla dohromady na několika pódiích a tak se rozhodli, že nezůstane jen u nahodilého hraní, ale že připraví celovečerní program pro kluby, divadla,i festivalová pódia.Trio na svých koncertech představuje melodické písničky v aranžmá zajímavých trojhlasů a akustických kytar. Vedle své vlastní tvorby, která tvoří podstatnou část repertoáru, seznamují diváky i se svým pojetím Beatles, Eagles, Marsyas, nebo Johna Denvera. Ve Štiříně navíc zazní také písničky z posledního alba hostující country zpěvačky Šárky Rezkové, včetně jejího hitu Borůvková.

Žánrově se jedná o hudební styl čerpající z folku, blues, country a kytarového popu. Tři výrazné hudební osobnosti, tři rozdílné přístupy k tvorbě, tři mužské hlasy, které do sebe pasují a k tomu melodické písničky. To tvoří základ pro příjemný a veselý koncert a pohodovou muziku.

V pátek, 28. 3. 2014, v 19:30 hod. v zámeckých prostorách Štiřína zazní například Růže z Jericha, Máš chuť majoránky, Leaving on the Jetplane, Blues na večer, Týden, Svatební, Nowerman, Home, Seven Bridges Road, Borůvková, Nos mě na rukou a mnoho dalších.


Předprodej vstupenek: 
•    na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
•    nebo na telefonu 255 736 111
•    v síti Ticketstream

Videomix:
    https://www.youtube.com/watch?v=z5fXiPDiZXM

Další info:
    www.stirin.cz
    www.vokobere.cz