19. 3. 2015 měl premiéru nový animovaný klip TOMÁŠE KLUSE s názvem NOE. Nosič s klipem NOE dovezl do JazzDocku samotný Noe v doprovodu několika zvířátek. Všichni, kdo nebyli na místě tohoto historického okamžiku, se mohou na klip NOE nyní podívat zde.

{vembed Y=T8BX__KPfjM}
TOMÁŠ KLUS a jeho CÍLOVÁ SKUPINA všem přítomným také představili svoje letošní plány. Už za pár dní odstartuje klubové turné s názvem PŘEJU TI. Tomáš se tak s kapelou vrací, po loňské sérii koncertů ve velkých sálech, zpět do komorních prostor. „Těším se na PŘEJU TI, neboť věřím, že sama myšlenka, která turné zažehla, může nejen v nás, ale i v návštěvnících rozhořet pocit sounáležitosti a posílit důvěru v to, že štěstí ožívá sdílením,“dodává TOMÁŠ KLUS.

Turné PŘEJU TI zahájí TOMÁŠ KLUS a jeho CÍLOVÁ SKUPINA v nově vzniklém holešovickém multikulturním prostoru JATKA78. Část výtěžku z tohoto koncertu bude věnována na rozvoj JATEK78. Závěrečný třináctý koncert turné PŘEJU TI odehrají na konci května v Kutné Hoře.Mezi klubovým hraním stihne Tomáš s kapelou ještě koncerty v bratislavské sportovní hale Pasienky, na Majálesech v Praze, Brně a Hradci Králové.

A co všechno návštěvníci koncertů uslyší? „Tak, budou to v první řadě písně, nevylučuji však ani mluvené slovo, a jako potěchu pro oko twistové okénko tanečního mága Jiřího Kučerovského,“ dodává TOMÁŠ KLUS. Kromě turné PŘEJU TI a letních festivalů plánuje Tomáš Klus a jeho CÍLOVÁ SKUPINA odehrát ještě i několik samostatných letních koncertů pod širým nebem.

Turné PŘEJU TI bude k vidění na těchto místech:

11. 4. Praha – JATKA78

13. & 14. 4. Brno - Fléda

18. 4. Krnov – Kofola Music Club

27. & 28. 4. Plzeň – Pod lampou

4. & 5. 5. České Budějovice – Café Klub Slávie

9. 5. Jilemnice – Hudební Klub Továrna

11. & 13. 5. Olomouc – U-klub

14. 5. Ostrava – Barrák Music Club

28. 5. Kutná Hora – Klub Česká 1

Více informací na www.tomasklus.cz .

{gallery}brezen2015/galerie_tomas_klus{/gallery}